icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".

Visar poster från July 2019

10 juli 2019 16:47
2

Vikten av lägre vikt

Fjorton månader sedan jag postade något på MD förutom nystarten nu. Om man bortser från april 2018, då jag bara fick iväg ett inlägg.

Får skylla på (visst är det bra att alltid ha nåt att skylla på) att målning av huset, tillbyggnad av ett varmkom...

Läs mer Kommentera
4 juli 2019 10:32
6

Nästa etapp...

...och då är jag inte inne på det kroppsliga. Nej det handlar om nästa resa inför årets XL-träff, som denna gång går av stapeln i Mora. Årets träffsamordnare har hyrt Mora mc-klubbs anläggning, så cirka 22 knuttar kommer att hålla till där...

Läs mer Kommentera
2 juli 2019 08:47
7

Bättre sen än.......otidig!

Halloj. Kom på mig för några dar sen med att kolla om jag fortfarande är välkommen här. Jomenvisst, ingen har strukit mig ur längderna. I alla fall, Bättre sent än...just det. 

Drygt ett år sedan sist och anledningen till det är ju...ja det vete fasen...

Läs mer Kommentera