icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".

Visar poster från November 2017

29 november 2017 18:05
1

Vilken soppa...

Gu'aftan!

För att uppdatera min status, så är det så här. Fötterna blir inget bättre med. Kroppen i övrigt mår mycket bra, tack vare en mycket regelbunden dygnsrytm, sedan jag hoppade av ekorrhjulet. Tror att blodtrycket även gått ner en nytt...

Läs mer Kommentera
24 november 2017 10:21
1

Rolig dag

Trots oväder med minst 30 cm snö, som dessutom lade sig i enormt ojämna drivor, genom den hårda vind som rådde, var det en riktigt trevlig dag fram till 18-tiden på aftonen.

Jag hann aldrig hålla uppfart och gårdsplan helt rena, då uppfaeten är 30 m...

Läs mer Kommentera
19 november 2017 14:42
3

Halloj folks

Hej igen.

Mitt tillstånd är rätt oförändrat, om ni nu trodde annat.   Länge sen jag var här och läste eller skrev. Har inga problem med att få tiden att gå, om nu det är målet med att "lata sig".

Tvärtom är livet lugnt och helt lagom. Mentalt mår...

Läs mer Kommentera