icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".

Visar poster från November 2015

28 november 2015 14:04
2

Som fisken i vattnet

Goddagens, eller hyvää päivää till våra vänner i öst.

På tal om vattnet ja. Mycket av den varan nu. Snart är det vita ett minne blott för den här gången.  Jag tror det är EU:s fel. Allt ska ju likriktas mellan de olika länderna.

Det enda som sn...

Läs mer Kommentera
24 november 2015 11:00
5

Va e` detta

Morsning alla människobarn.

Känns den frasen igen? Dagens gissningstävling.

Nu är det inte det som inlägget ska handla om. Nej då. Rubriken har jag tagit från min tid i det militära. Lumpen som den kallats. Rekryten. Fast det var ju ett ann...

Läs mer Kommentera
20 november 2015 14:40
8

Fick en ide`

Hej i landet

Då jag helst utesluter ris, bland annat, så har jag funderat på en värdig ersättare. Testade idag således följande. Nu kan det ju hända att receptet finns, eller någon redan testat och redovisat här, men så här blev det.

En bit vikå...

Läs mer Kommentera
1 november 2015 13:18
10

"Shit Happens"

Hej Sverige

Nu har jag äntligen fått besked om orsaken till mina problem, som bara stegrats under hösten. Som främst bestått av besvär med att alltför oft tvingats tömma blåsan. Vissa dygn minst 30 gånger och över litern på natten.

Skulle för tr...

Läs mer Kommentera