icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".

Visar poster från December 2014

31 december 2014 11:04
4

Same procedure as.....

Jag gör väl som de flesta andra...önskar er alla

          ett gott slut och GOTT NYTT(IGT) ÅR

                                                    

Läs mer Kommentera
29 december 2014 09:06
8

Långt från toppen (botten)

Hej i vinterland.

Nu när nästan en månad har passerat sedan ingrepet i buken, kan jag lätt konstatera hur det primära för operationen har förbättrats avsevärt. Dock med något lite läckande då och då. Hosta, nysningar och skratt etc, trigg...

Läs mer Kommentera
22 december 2014 12:44
8

Julkort

Godmiddag Sverige

Kung Bore slog till med brett artilleri fredag och lördag. Det blev nog dryga decimetern med något vitt konstigt pulveraktigt. Har googlat på det och kommit fram till att det måste vara snö.

Nåja, lite överdrivet, men nog sat...

Läs mer Kommentera
18 december 2014 14:16
6

Freedom

Jaha ja. Det där gick ju bra. Som några härifrån påpekat för mig. Inga problem med slangen i...."slangen". Stygnen, 27 stycken, kändes desto mer. Sved som attan ibland. Troligen mest beroende på att sköterskan tvättat med saltlösning innan fö...

Läs mer Kommentera
17 december 2014 11:08
8

Oviktigt med vikten

Hej i Sverige.

Nu har exakt två veckor passerat sedan jag rullades in på U-vak (som proffsen säger) på Sunderby Sjukhus. Jag har väl gåt från ca. 85 år, till nuvarande kanske 68. Målet är ju ner till mina i prästbetyget säkerställda 60 å...

Läs mer Kommentera
11 december 2014 10:38
5

Guld-värd vikt

Jisses! 3,5 kilo på nio dagar. Minus!

Vägde mig dagen före operationen och enligt en av kirurgerna vägde den oönskade borttagna elakingen 100 gram. Så inte beror det på den. Vägde mig nyss efter duschning, men inte var jag väl så skitig.....

Läs mer Kommentera
11 december 2014 08:58

Ack så sårbart

Där ser man. Det var därför. Nu var det inte jag. Jag lovar. Min irritation och frustration mot dessa sajter skulle aldrig ta sig sådana former. Jag bedyrar och försäkrar. Tror ni mig nu då? Tack.

Att Telias internet låg nere stor del av eftermiddage...

Läs mer Kommentera
10 december 2014 12:38
3

Upp ur slukhålet

Har just startat dagen. Med den spänst som kan förväntas en 101-åring. Eller ännu äldre. Har dessutom skaffat mig en ny favoritsysselsättning. Ha ha, nähä, nu trodde ni jag skulle säga "blogga på MD".

Nej, ligga till sängs. Det här kommer att sluta...

Läs mer Kommentera
9 december 2014 11:37
1

En odödligs bekännelse

Ny dag. I övrigt inget nytt. Samma kropp, samma trösklar att kliva över. Visst märks förändringar, men i så små doser ännu, att det kan få stå som " same  procedure as last day".

However, om jag nu ska fortsätta på inslaget språk, hade väl inte t...

Läs mer Kommentera
8 december 2014 12:32
6

Nu ska han "plågas"

Hej människor! (som MA Numminen brukar säga)

"Det är inte livet sdom leker, utan liket som lever! Känns det som. Nää, nu överdrev jag lite minsann.  Men nog tror jag det blir först en bit in i januari som jag är tillbaka i arbetslivet.

Fick som...

Läs mer Kommentera
5 december 2014 15:17
9

Så sakteliga

Godafton.

Här händer inte mycket. Eller...kanske det gör. Sånt som inte syns. Invärtes alltså. Det gör det säkert. Vore väl sjutton annars.

Jag vet dock inte vilket som går saktare. Klockan eller mitt krya-pående. hoppas på det senare så får...

Läs mer Kommentera
4 december 2014 09:21
5

Viktminskning

Ned 0,1kg på två timmar. Inte illa. Fast inte med mat utan med verktyg. Ja, ni gissade rätt. Antar jag. Operation.

Den gick bra, enligt kirurgen. Själv vet jag inte, var liksom inte där. Åtta timmar på uppvak är väl inte poppis, men kanske nödv...

Läs mer Kommentera
1 december 2014 13:37
10

Sista skiftet

Godmorgon.

Jo för mig är det så. Men okej då, godmiddag ni andra. Började på ny skiftcykel igår kväll. Och nu återstår bara ett till skift. För resten av året. Troligtvis.

Onsdag morgon klockan sju, börjar dom "karva" i mig på Sunderby sjukhus...

Läs mer Kommentera