icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".

Visar poster från September 2014

27 september 2014 09:09
3

Vid slaktbänken

En något otrolig väderhöst har snart passerat. Tror inte jag upplevt en liknande jakthöst under de 36 år jag jagat. Knappt en regndroppe under de 25 dagar septemberdelen av jakten pågått. Igår duggregnade det i stort hela dagen, men jakten tog paus...

Läs mer Kommentera
24 september 2014 08:46
3

Återfall

Jaha. Då satt jag där. I fällan. Har ju klarat mig bra i flera år. Bara ytterst sällan och med mycket små mängder har jag fallit för frestelsen. Men nu...vräker i mig som en glufsande hund.

Åt en halv skiva av Leksands Rundrut, brungräddat, med rök...

Läs mer Kommentera
12 september 2014 12:40
4

Förädlade träddelar

Halloj.

Dags för höst-fylla. Ja ja ha ha, inte den ni nu tänkte på. Nää, fylla frysboxar med vad naturen erbjuder. Bar hem ca 30 kilo hälsokost igår. Älgkött. Livsmedelsverket har ju i tester kunnat klassa detta kött till närmast häsokost...

Läs mer Kommentera
11 september 2014 11:25
5

I lugn och ro...

Hej igen människor. (liten travesti på M. A. Numminen)

Nej jag har inte dött i cancer. Inte än i vart fall. Har bara haft låg inspiration till klottrande. Men nu då nya idéer dykt upp kan jag lika gärna delge er av en och annan.

Som några av er...

Läs mer Kommentera