icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".

Visar poster från July 2014

11 juli 2014 08:50
1

Går som tåget och självsanering

Goddag! Sen gammalt finns ett uttryck som de flesta nog hört. "Går som tåget". Ett uttryck som ska indikera statusen på ett objekt vi vill framhäva.

Men hur är det nu? Bör vi kanske tänka om? Går tåget? Eller tågen. Idag verkar det vara mer elle...

Läs mer Kommentera
8 juli 2014 10:05
1

Grattis

Jag minns min barndoms somrar. Nog hände det att det var liknande temperaturer även då. Någon siffra på gradantal minns jag inte,som förskole- och lågstadie-barn är man nog inte intresserad av grader. Bara det är varmt så föräldrar tycker att e...

Läs mer Kommentera
2 juli 2014 13:07
9

Vatten, bara vanligt vatten...

Lite då och då funderar jag vad som fattas oss människor. För att ta ett exempel så väljer jag svensken. Idag tycks det råda en slags väder-hysteri hos massor av svenskar.

Sommar. Två-tre dagar med regn. Usch, oj, nej vi bokar en resa till solen. H...

Läs mer Kommentera