icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".
24 oktober 2019 10:11
1

Oktoberredovisning

Hallå i Sverige

Tror jag ska hålla mig till månadsrapportering, så jag får det till en rutin. Inte mycket nytt att nämna dock. Årstidens vackra färgskapande har nu snart avklingat. Fallit till marken i väntan på den efterlängtade snön. Jo, efterlängtad av de flesta, djur och växter,  men inte ett visst klientel homo sapiens. Såna som vill ha varmt och barmark året om. "Men flytta söderut" brukar jag uppmana de som bara klagar på vinter och snö. Bor man subarktiskt, får man räkna med bägge delar.

Har kunnat fylla frysarna med lite ny förädlad skogsråvara. Hustrun magasinerar sin förädlade trädgårds- och skogsprodukter. Allt för att vintern ska kunna avnjutas med nyttig mat.

Har även tänkt börja med månatlig vägning och den står nu mellan 92 och 93. Fast det får ni nog inte veta i varje nytt inlägg. Men jag är väldigt nöjd med hur den sakta, hittills, nästan obemärkt kryper nedåt. smiley

Här är plusgrader. Bara 2-3 men det känns som en bonus så länge det håller i sig. Igår hade vi 6 grader. Nackdelen är om man ska åka någon grusväg, som vid jakt, då är bilen snart oigenkännlig. Men jag flyttar inte för det. Tvättar istället. frown

Nä nu måste jag ta itu med städning. Kärri...hrrm, kärestan är på jobbet och jag får främmande snart, då två tidigare kollegor från tiden på ASSI/Kappa Kraftliner i Piteå ska hälsa på. 

Tjingeling på er.

Gillar

Kommentarer

  • 24 oktober 2019 17:28
    gittan52

    Bo kvar du! Bilen blir inte renare i andra delar av Sverige wink

    Trist att höra folk klaga över vädret, det är ju som det är och vi får nog bara rätta oss efter det.

     

Logga in för att skriva en kommentar.