icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".
4 juli 2019 10:32
6

Nästa etapp...

...och då är jag inte inne på det kroppsliga. Nej det handlar om nästa resa inför årets XL-träff, som denna gång går av stapeln i Mora. Årets träffsamordnare har hyrt Mora mc-klubbs anläggning, så cirka 22 knuttar kommer att hålla till där sista helgen i juli.

Nej inga HD. Vi kör motorcykel, cheeky som jag brukar säga. Hondas XL-maskiner plus några lite nyare. inom samma segment, äventyrs/offroad-hojar, samt ett par andra märken.

Jag åker däremot redan tisdagsmorgonen om lite mindre än 3 veckor då inte mindre än fem olika ställen med släkt och vänner ska besökas. Övernattar i Delsbo. Onsdag blir det stopp i Alunda, Uppsala och sen natthärbärge i Askarbäck, norr om Uppsala. Torsdag Norberg och sen Hällefors och (ifall Raimo är hemma) övernattning där. Fredag upp till Mora och till svågern Rolf, där jag ska bo under helgen. Samt åka till träffstället och umgås lite med "fortskaffnings-fränderna". Blir nog mest under lördagen.

Startar sen hämfärden söndag eller måndag och vägvalet och övernattning är ännu inte bestämt. Lutar dock mot E45 upp till Ytterhogdal, Ånge, E14 till Bergsåker och där upp till Indal och sen ner till Bergeforsen. Den som läser får se. wink

Jag hoppas bara att det inte blir värmebölja likt förra sommaren. Att komma ner till Porsgrunn i syd-norge i 34 graders värme var ytterst ansträngande. Då har det passerat min "bekvämlighetsgräns" med dryga 12-14 grader. Skulle det inträffa så är plan B att ta bilen. Men det skulle kännas som att få falukorv till middag när man blivit lovad älgfile´ wink

 

Gillar

Kommentarer

 • 4 juli 2019 10:54

  Det var verkligen inte igår du hälsade på oss! Kul att höra av dig! 

  Förstår att bilen känns som ett nedköp om man bespetsat sig på att ta hojen. Jag håller tummarna för att du får kanonväder för din resa! Lagom varmt, lagom mycket sol och moln, lagom blåst. yes

   

 • 4 juli 2019 16:56
  Mabban

  Trevligt och se dej här igen!

 • 4 juli 2019 18:24

  Å lagom mycket regn LadyG. Alltså lite i sänder. wink

 • 4 juli 2019 18:57

  Lite lagom så där så det blir mysigt smiley

 • 4 juli 2019 21:16
  mosel

  Vad kul! Hoppas vädrets makter är med dig smiley

 • 5 juli 2019 14:15

  LadyG och Mabban.

  Nej det var inte igår (jo det var igår, men före dess då) jag var in på MD. Det har gått så lång tid att jag nästan glömt att jag var reggad här. Jag vet faktiskt inte vad som gjort att jag slutade blogga. Jag kommer att posta ett inlägg om detta senare.

   

Logga in för att skriva en kommentar.