icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".
17 maj 2020 16:26
3

Bekännelsen

O Väldige skapare

Förlåt mig O Väldige, ty jag har syndat. Skona mig O Väldige, du skapare av LCHF.

Så här var det. Köpte 2 flaskor 33 cl påskmust dagarna innan påskhelgen. Glömde dock bort dem, då de stod i matkällaren. Drack sen upp dem under några dagar veckan efteråt, fördelat på cirka hälften ur de båda till fyra måltider och sköljde ner med vatten.

Likadant med två påsar mandelägg. Glömde dessa under påskhelgen. De har jag sedan delat med hustrun under ytterligare ett par veckors tidsrymd.Undrar om jag blir förlåten. frown

 

Äntrade vågen för några dar sen, den visade då 92,1 och det är jag helt nöjd med. Har stått nästan still sista tiden. Någon märklig corona-effekt antagligen.

Nu kan vi bara hoppas på varmare och stabilare väder, så ute-aktiviteterna kommer igång.

Bara det blir sommar så är tanken att jag ska paddla på sjön här. Den är så pass som ca. 2,5 km över bägge diagonalerna. Flera öar och vikar, samt Kåge älv som passerar genom den. Bara kajaken jag beställt kommer snart. Det borde bli en lämplig motion för mig, då jag slipper ansätta fötterna. wink

 

Hoppas ni klarat er undan det besvärliga viruset. Här i byn är ingen än smittad i vart fall. Hoppas så får förbli.

Vädret….äh, det ska vi inte ens tala om. Kan bara bli bättre. Sköt om er.

På återhörande. (fick nya hörapparater nyss)

 

Kommentarer

 • 19 maj 2020 07:47
  Bella50

  Got så långt att byn är smittfri👏👏

 • 19 maj 2020 14:52
  gittan52

  Tur att du fått nya hörapparater så att du kan börja blogga igen smiley

  Tack och lov har vi klarat oss så här långt från Covis-19, men har bekanta som både haft det lindrigt och någon som avlidit av det, tyvärr.

 • 20 maj 2020 11:42

  Ha ha, ja gittan52, bra att kunna höra saker man sen kan blogga om. wink

Logga in för att skriva en kommentar.