icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hej. Har tänkt försöka bli lite mindre. Har provat LCHF och vet att den fungerar, men vill inte ta steget fullt ut av olika skäl. Har sedan starten hunnit pensionera mig, lite i förtid. Håller dock samma vikt, drygt 10 kg för mycket. En uppgång som accelererade när jag började medicinera för magen för några år sedan. Tills jag provade LCHF. Kolhydratnedskärningen behåller jag från LCHF-dieten. Blev hellurad av Livsmedelsverket på 70-talet då man uppmanades att äta "68 skivor bröd om dagen".
19 december 2019 14:16
2

Äsch, kan ju inte hålla på.......

Satt just och läste ett par inlägg, då jag kom på att," -tusan, det är ju snart jul" och i samma veva kom jag även på att, jag kan ju inte sitta här och läsa allas bloggar och önska god jul. Skulle nog ta hela eftermiddagen och en bit av kvällen i anspråk. Å se, det har jag inte tid med, då jag har besök från en "Hällförsar" (Hälleforsare ifall nu någon fick språkproblem) som är precis som jag, Skellefteå AIK-supporter.

Han bilade upp i natt, 86 mil och ligger just nu och sover, medan jag fixar en stek i ugnen (jo, på älg) som vi ska äta innan det blir nerfärd mot stan, för att se AIK klämma dit HV sjuttio-nånting. cheeky

Det blev en rejäl bit kött som ska bli grytstekt och den kommer även att räcka till en middag till frugan och mig imorgon. Hon jobbar som vanligt sent och hinner inte med på hockeyn.

Ja så är det här idag, med vackert vintermotiv ute vart man än tittar. Senaste våta snön som föll sitter klistrad på alla trädens grenar och bildar ett härligt julkortsmotiv. Tar med ett jag fotade häromkvällen-

Ja just ja, jag skulle ju passa på att julhälsa....

GOD JUL och

094b8063-1e2d-4db4-9267-6780a77ea2ec.jpg

 

alla läsare och bloggare på MD.

Ja inte vet jag hur bilden kan lägga sig på delar av texten. "GOTT SLUT" har gömts bakom fotot. sad

Gillar

Kommentarer

  • 19 december 2019 14:31
    paloma

    God jul och gott slut önskar jag dig också🎊☃️🎄

  • 19 december 2019 18:03

    God jul och ett riktigt gott nytt år till dig med! 

Logga in för att skriva en kommentar.