icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
14 maj 2014 06:06
2

Måste nog lugna ner mig lite...

Igår hade jag muntlig tenta på Företagsekonomi 1 och fick slutbetyget på den och det blev ett C, så sjukt nöjd :-) Lagade 4 olika sorters mat och packade ner i matlådor inför dotterns ankomst på fredag. Och så gick jag bredvid på äldreboendet här mellan 16-21 ... Vaknar idag med migränliknande huvudvärk. Skulle vara med och gå bredvid idag 7-12 men jag får nog ta det på fredag...och så är det Vårruset ikväll... Får ta det lugnt idag och proppa i mig värktabletter så att jag orkar med ruset... ha det så gött och Pepp till alla som ska Vårrusa idag!!!!

Kommentarer

  • 14 maj 2014 11:26
    Muntlig tenta... jag ryser bara av tanken! Superbra jobbat av dig och grattis till betyget =) Krya på dig!
  • 14 maj 2014 07:49
    Gittebe
    Lycka till. Hoppas du piggar på dig till loppet. Trist m migrän. Vaknade också m huvudvärk. Ta en lugn förmiddag så släpper det förhoppningsvis.

Logga in för att skriva en kommentar.