icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

snils83s blogg

94 kg 68 kg 481
4 maj 2021 09:08
1

Dag 9, tisdag

Hej!

Nu är jag inne på dag 8 med Nutrilett. Har haft dåligt med tid att uppdatera här. Efter 8 dagar så har jag gått ner 4.2 kg. Det går saktare nu än de första dagarna. Jag tycker det börjar bli lite trist, men jag känner på kroppen att det händer något. 

När jag gick på Cambridgekuren för många år sedan mådde jag riktigt bra under hela kuren. Jag tycker att man inte mår lika bra med Nutrilett. Jag känner mig ibland yr och inte alls lika pigg som med CK. Men jag hoppas jag orkar hålla ut ett bra tag till.

Ha en fin dag!

Gillar

Kommentarer

  • 4 maj 2021 11:10
    Bella50

    Hej...jag har vid någon period i livet testat din metod...men oj vad "tjötigt" det blev i längden.

    Tur man är olika med det. yes

Logga in för att skriva en kommentar.