icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

seglar67s blogg

LCHF 85 kg 67 kg 437827
Annandag jul 2017 började mitt nya liv. Jag ville ut ur mitt kroppsfängelse. Kunna åka skidor med barnbarnen, orka vandra i bergen i Grekland och dansa en hel kväll, känna mig bekväm i baddräkt. Jag ville hitta tillbaka till lättsinnet och livslusten.

I bloggen på Matdagboken dokumenterade jag resan tillbaka till mitt smala, starka, sanna jag. Skrivandet blev ett sätt att hålla kursen mot målet och sen stanna kvar där. Jag bloggar också på katinkabloggen.se men där handlar det mest om skrivande och segling. Min författarhemsida finns på www.katinkabille.se Där finns just nu tre lättsamma, feelgood gratisnoveller under rubriken Noveller. Håll till godo.

På Midsommarafton 2018 gick jag i mål, 20 kg lättare. I fortsättningen handlar min blogg på Matdagboken om den svåra konsten att hålla vikten.

Visar poster från mars 2019

23 mars 2019 07:47
7

Vågen varnar.

Första vägningen efter nästan tre veckor i Grekland. Om jag stod kvar i närheten av målvikt hade jag tänkt mig att fortsätta ett våglöst liv. Dvs bara väga mig en gång i månaden. 

Men vågen visar 67,5 vilket är två kilo upp sen jag reste, och två oc...

Läs mer Kommentera
17 mars 2019 12:36
8

När ska man göra ”Undantag”?

Förr frossade jag i frukt. Jag åt ofta och mycket. Nyttigheten fick uppväga sockerhalten. Det var ju nyttigt socker, hävdade en del. Precis som honung. Det åt jag också ofta. Vi hade t o m egna bin några år. Som jag smaskade!

Nu har jag nästan slutat...

Läs mer Kommentera