icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

seglar67s blogg

LCHF 85 kg 67 kg 437811
Annandag jul 2017 började mitt nya liv. Jag ville ut ur mitt kroppsfängelse. Kunna åka skidor med barnbarnen, orka vandra i bergen i Grekland och dansa en hel kväll, känna mig bekväm i baddräkt. Jag ville hitta tillbaka till lättsinnet och livslusten.

I bloggen på Matdagboken dokumenterade jag resan tillbaka till mitt smala, starka, sanna jag. Skrivandet blev ett sätt att hålla kursen mot målet och sen stanna kvar där. Jag bloggar också på katinkabloggen.se men där handlar det mest om skrivande och segling. Min författarhemsida finns på www.katinkabille.se Där finns just nu tre lättsamma, feelgood gratisnoveller under rubriken Noveller. Håll till godo.

På Midsommarafton 2018 gick jag i mål, 20 kg lättare. I fortsättningen handlar min blogg på Matdagboken om den svåra konsten att hålla vikten.

Visar poster från juni 2018

11 juni 2018 20:33
12

Långsegling dag 60. Glassprovet.

Sista kvällen i Grekland ville min man äta en glass som dessert. Han är ingen glassälskare i vanliga fall, men vem som helst kan bli sugen av alla glasscafeer som bullar upp sina 100 sorter överallt. 

Jag bestämde mig för att våga äta den första...

Läs mer Kommentera
5 juni 2018 07:01
7

Långsegling dag 56. Mina mått.

Jag hittar hittills inget apotek på Spetses där jag kan väga mig, här finns tydligen bara restauranger och boutiquer. 😩 (Nej, nu var jag orättvis. Jag har bara inte hunnit promenera tillräckligt långt bort från hamnen.) Men mina mått har inte ändrat s...

Läs mer Kommentera