icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

seglar67s blogg

LCHF 85 kg 67 kg 435024
Annandag jul 2017 började mitt nya liv. Jag ville ut ur mitt kroppsfängelse. Kunna åka skidor med barnbarnen, orka vandra i bergen i Grekland och dansa en hel kväll, känna mig bekväm i baddräkt. Jag ville hitta tillbaka till lättsinnet och livslusten.

I bloggen på Matdagboken dokumenterade jag resan tillbaka till mitt smala, starka, sanna jag. Skrivandet blev ett sätt att hålla kursen mot målet och sen stanna kvar där. Jag bloggar också på katinkabloggen.se men där handlar det mest om skrivande och segling. Min författarhemsida finns på www.katinkabille.se Där finns just nu tre lättsamma, feelgood gratisnoveller under rubriken Noveller. Håll till godo.

På Midsommarafton 2018 gick jag i mål, 20 kg lättare. I fortsättningen handlar min blogg på Matdagboken om den svåra konsten att hålla vikten.

Visar poster från april 2018

13 april 2018 06:51
2

Långsegling. Dag 3.

Bergstoppen i bakgrunden är Turkiet. Så nära är det här. Bara några få kilometer. Kanske har ännu en gummiflotte i skydd av mörkret lyckats smita förbi den turkiska kustbevakningen i natt. I så fall har män, kvinnor och barn antingen tagit si...

Läs mer Kommentera
12 april 2018 20:30
3

Långsegling. Dag 2.

Sigge ville också bada.

Klockan 16 varje dag!😛 Yoghurt, proteinpulver, nötter och frukt.

Halva väskan till mig, halva till flyktingbarnen.

Rosor, svalor och +21C i havet- det måste väl betyda sommar? Ingen badar, det är helt tomt på...

Läs mer Kommentera