icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

seglar67s blogg

LCHF 85 kg 67 kg 436609
Annandag jul 2017 började mitt nya liv. Jag ville ut ur mitt kroppsfängelse. Kunna åka skidor med barnbarnen, orka vandra i bergen i Grekland och dansa en hel kväll, känna mig bekväm i baddräkt. Jag ville hitta tillbaka till lättsinnet och livslusten.

I bloggen på Matdagboken dokumenterade jag resan tillbaka till mitt smala, starka, sanna jag. Skrivandet blev ett sätt att hålla kursen mot målet och sen stanna kvar där. Jag bloggar också på katinkabloggen.se men där handlar det mest om skrivande och segling. Min författarhemsida finns på www.katinkabille.se Där finns just nu tre lättsamma, feelgood gratisnoveller under rubriken Noveller. Håll till godo.

På Midsommarafton 2018 gick jag i mål, 20 kg lättare. I fortsättningen handlar min blogg på Matdagboken om den svåra konsten att hålla vikten.

Visar poster från december 2017

30 december 2017 17:34
4

Dag 5. Konsten att peppa sig själv.

En av tre svenskar över 40 år drömmer om att bli författare. 80% kommer aldrig igång. 80% av dem som börjar skriva, blir aldrig klara. 

 Att skriva är ensamt och motigt. Man stryker och ändrar. Tar bort och börjar om. Under långa perioder är man...

Läs mer Kommentera
26 december 2017 11:06
2

Första dagen.

Nu har jag börjat. Annandagen 2017. Jag ska ge mig själv några dagars mjukstart för att lära mig hur det här fungerar. Inte bli frustrerad när det verkar krångligt. Jag vet att jag klarar det här. 

Det känns jobbigt att ha glidit upp så högt som till...

Läs mer Kommentera