icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

seglar67s blogg

LCHF 85 kg 67 kg 436098
Annandag jul 2017 började mitt nya liv. Jag ville ut ur mitt kroppsfängelse. Kunna åka skidor med barnbarnen, orka vandra i bergen i Grekland och dansa en hel kväll, känna mig bekväm i baddräkt. Jag ville hitta tillbaka till lättsinnet och livslusten.

I bloggen på Matdagboken dokumenterade jag resan tillbaka till mitt smala, starka, sanna jag. Skrivandet blev ett sätt att hålla kursen mot målet och sen stanna kvar där. Jag bloggar också på katinkabloggen.se men där handlar det mest om skrivande och segling. Min författarhemsida finns på www.katinkabille.se Där finns just nu tre lättsamma, feelgood gratisnoveller under rubriken Noveller. Håll till godo.

På Midsommarafton 2018 gick jag i mål, 20 kg lättare. I fortsättningen handlar min blogg på Matdagboken om den svåra konsten att hålla vikten.

Visar poster i kategorin "viktminskning"

25 januari 2018 15:49
17

Dag 31. Resultat efter första månadens berg- och dalbana: Minus 6,4 kg!

Jag tycker själv att det är en närmast otrolig siffra. Aldrig trodde jag att det skulle gå så fort fast jag äter så mycket. Dessutom har jag gått upp i vikt 7 av de här 31 dagarna!  Jag äter LCHF och använder ofta recept från den här sidan, men ja...

Läs mer Kommentera