icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search

seglar67s blogg

LCHF 85 kg 67 kg 395930
Annandag jul 2017 började mitt nya liv. Jag ville ut ur mitt kroppsfängelse. Kunna åka skidor med barnbarnen, orka vandra i bergen i Grekland och dansa en hel kväll, känna mig bekväm i baddräkt. Jag ville hitta tillbaka till lättsinnet och livslusten.

I bloggen på Matdagboken dokumenterade jag resan tillbaka till mitt smala, starka, sanna jag. Skrivandet blev ett sätt att hålla kursen mot målet och sen stanna kvar där. Jag bloggar också på katinkabloggen.se men där handlar det mest om skrivande och segling. Min författarhemsida finns på www.katinkabille.se Där finns just nu tre lättsamma, feelgood gratisnoveller under rubriken Noveller. Håll till godo.

På Midsommarafton 2018 gick jag i mål, 20 kg lättare. I fortsättningen handlar min blogg på Matdagboken om den svåra konsten att hålla vikten.
27 mars 2018 21:43
4

Dag 88. Ingen ordning alls idag.

Idag var en sån där dag som man ser fram emot i kalendern med både fasa och förväntan. SÅ mycket som skulle hinnas med. Ärenden och besök och ja, ni vet säkert. Ett av barnbarnen fyller elva år när vi är borta, så vi hade bestämt att hämta honom i skolan och överraska med en peng i förskott och en shoppingrunda på Frölunda Torg tillsammans.  Jag hade förberett både lunch (djävulska ägg) och mellanmål.

Men,men, det blev förstås ingen tid alls för mat förrän klockan närmade sig mellanmål kl 16, vilket betydde att jag åt upp hela min matsäck i ett svep på Subway medan de andra åt mackor. Sen handlade jag nya joggingskor medan farfar och Leon gick till Akademibokhandeln, därefter blev det avslutning på Espresso House. Alla var nöjda med dagen, men middag blev det inte förrän 20.30. En hastig uppvärmning av en kylskåpsrest musslor och omelette. Egentligen har jag nog ätit alldeles för lite idag. Det tar jag igen i påsk.wink

Minsta dockan lyckades vända sig på magen när mormor filmade!

Gillar

Kommentarer

 • 28 mar 2018 06:34
  Bella50

   Så där blir det ibland...😬

  Det hade nog känts värre åt andra hållet.🤔

 • 28 mar 2018 06:52
  Flisan57

  Bra ändå att du hade med dig din matsäck. ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig då är det exrta bra att vara förberedd. Låter som ni hade en fin dag med er 11 åring- jag har sockså en som fyllde i dagarna som jag tänker överraska i morgon.

 • 28 mar 2018 08:32
  Tita

  Vilken liten goding och så nöjd efter bedriften ❤️☺️

 • 28 mar 2018 10:50
  aregnisw

  En sån ljuvlig liten unge heart

Logga in för att skriva en kommentar.