icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
1 mars 2010 19:43
1

Vad duktig jag är!


Trots min negativa inställning till måndagen idag så har jag tagit mig ut på glashala vägar, utan att jag fick med mig en av grannarna. Hon ville inte med ut och jag fick ännu ett sting av att inte vilja gå ut, men övervann detta och tog på mig varma kläder och traskade iväg....eller halkade iväg. Det gick inte att ta den vanliga rundan för jag bor uppe på ett berg och som sagt , det vat halt ute.... det fick bli kringelikrokar i bostadsområdet, men det blev ändå några steg av det.
Jag har också för första gången i mitt liv fått i mig en grapefrukt! Har aldrig hänt förut, men jag har fått för mig att bitterämnena i frukten är av nytta. Stämmer det? Det är lika bra att fråga det här på bloggen, för jag har kommit på att vi tillsammans besitter väldigt mycket kunskap om kost och hälsa. Så, snälla du som vet något om detta kommentera gärna så att jag kan få belägg för mina aningar! Kram  på er medmänniskor!

Kommentarer

  • 1 mars 2010 20:17
    vet inget om bitterämnena men jag vet att grapefrukt sägs ha så mkt fibrer i sig att den är negativ till sin kaloribalans. Dvs att det krävs lika mkt energi att smälta den som du får i dig...Vet inte om det är sant men...;) sen säger de att den är bra mot sötsug och röksug samt sänker kolesterolet! Så ät på bara :)

Logga in för att skriva en kommentar.