icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
29 August 2010 22:19
2

storlek 38


Jag har i helgen köpt ett par jeans i storlek 38, och jag kommer i dem med lite möda! Sedan sitter de bra! Jag kan inte komma ihåg när jag hade den storleken senast, kanske när jag var under 25 år? Jag har inte riktigt tänkt så förrän det slog mig idag! Grattis till mig! Det är en stor undran vad vågen säger mig i morgon när det är dax att ställa sig på den.... Godnatt mina medmänniskor!

Kommentarer

  • 29 Aug 2010 22:52
    Åh, vad roligt att kunna komma i en mindre storlek som man strävat efter! Grattis!!
  • 30 Aug 2010 06:47
    Grattis till 38:an. Roligt när man får fundera hur länge sedan det är man hade den storleken, då vet man hur duktig man är som lyckats komma dit igen. Ha det bra. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.