icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
15 July 2010 10:25
1

Skjuter allt framför mig!


Har i en månads tid nu skjutit  det mesta som har med skiljsmässan att göra framför mig, men idag när jag vaknade så ringde jag till försäkringskassan, vilket var det minst jobbiga samtalet för jag visste egentligen vilka svar jag skulle få, men så tog jag tag i det där jobbiga med advokatbiten också, och den jag har blivit rekommenderad går på semester i en månad på måndag. Jag har hört att han är en jäkel på skiljsmässor, och jag är ett fån som inte ringt innan, men jag vet inte vad jag skall göra nu, om jag skall vänta ut honom eller ta hans kvinnliga kollega, som jag inte hört något om. Jag vill inte blanda in advokat för jag vill helst lösa detta med min man, men jag behöver i alla fall få kött på benen, vad det gäller detta. Är det någon av er som är advokat så meddela mig gärna jag har några viktiga frågor att lista ut svaret på.....

Kommentarer

  • 15 Jul 2010 23:13
    Vad tråkigt att det slutade så här för er! Jag hoppas det känns som rätt beslut :) Kram och pepp

Logga in för att skriva en kommentar.