icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
8 July 2010 21:25
4

Regn och rusk


Vi skulle till Vrångö idag, men som tur var så åkte vi inte ifall det skulle komma en skur eller så..... Från kl 12 så har det vräkt ner oavbrutet. Dagen räddade jag för barnen genom att ställa oss att baka. Det blev kärleksmums. Det var jättegott! Så även denna dag har jag inte lyckats med utmaningen att inte äta choklad. Jag har varit duktig och lagat kyckling i ugnen idag, så jag har fått i mig riktig mat också. Till frukost fick jag äggröra av min underbara som på 8 år. Han älskar att vara i köket, och det är bara att uppmuntra! Imorgon blir det Vrångö istället om det har slutat att regna då.... Godnatt på er medmänniskor, och syket mitt har varit stabilt idag, nu skulle jag bara vilja att allt var över så att jag vet att jag kan behålla huset för ungarnas skull, och att jag kan städa in mig och få mina utrymmen, fattar ni hur mycket utrymme jag kommer att få......

Kommentarer

 • 8 Jul 2010 21:30
  Bgitta
  Jag håller alla tummar jag har:-) Kram
 • 9 Jul 2010 07:21
  pralin
  hoppas ni kommer i väg i dag, och hoppas att allt löser sig. kram
 • 9 Jul 2010 07:23
  kentewa
  Jag har inte följt dig tidigare och vet inte din historia,men kämpa på så ordnar sig allt till det bästa. Peppkram
 • 9 Jul 2010 10:13
  lycka till med allt.. det löser sig i slutändan. kram

Logga in för att skriva en kommentar.