icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
9 juni 2010 13:50
1

Regn och rusk

Jag har inte alls haft tid eller ork att var a inne på datorn på en lång tid nu, jag saknar att läsa om er,men jag hoppas att jag snart har tid till det. Tid har man väl egentligen men det är motivationen och livets omständigheter som gör det svårt för mig. Glädjande nog så har jag inte gått upp i vikt under denna tid av polly och annan choklad, och det håller mig uppe. Jag har försökt muntra upp mig självi dag genom att köpa nya BH,ar, en cerice och en turkos, jag tänkte att jag kunde kanske lura hjärnan att bli  gladare om jag var fin under. Det är ju så fint att se en vacker BH titta fram under linnet än en solkig f.d. vit  sådan. Nä, skall nu lägga mig på soffan med hunden på magen och meditera en stund. Kram på er!

Kommentarer

  • 9 jun 2010 14:54
    pralin
    hejsan livet kan var alite upp oner jag vet, men du ska se att de kommer bra dagar. Hoppas du får en bra dag med hunden, jag är inte heller på topp, de enda jg är duktig på är träningen och de är inte dåligt de men maten och de som åker in är de svårare med, men som sakt livet går upp oner. Men du ska se vi kommer nog fram nån gång du är väldigt nära men inte jag, men jag kämpar på ändå. ha de gott nu varm kram

Logga in för att skriva en kommentar.