icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
6 July 2010 10:22
3

NY KALLDUSCH!


Gubben ringde igår och frågade vad jag tyckte om att han ev skulle gå på date!!!!! Hans liv är för kort för att slösas bort, och kan han inte få mig så får han gå vidare med sitt liv. Jag blev bara helt perplex och kände att vårt 12åriga liv var värt tre veckors ensamhet innan livet går vidare. Jag vet inte hur män fungerar, men för mig känns det som att jag vill vara ensam och bli stark i si sådär 10 år kanske....... Behöver män inte  hitta sig själva igen, eller han kanske vet vem han är och vet att han inte kan/vill leva ensam. Själv har jag tränat på att klara av hushåll och barnuppfostran så gott som själv i 10 år och jag får då säga själv att jag gjort ett jättebra jobb. Hoppas att jag klarar av tonårstidens uppfostran och närhet och öppenhet lika bra. Barnen är viktigast för mig. Är barnen glada är jag glad, är magen nöjd är mannen  nöjd. Jag kanske skulle köpa en mjukglassmaskin till mannen... Hoppas bara att han inte drar in ungarna i hans nya romanser, det skulle inte vara bra för deras bild av vuxenvärlden.... undra vad som är nytt för denna dagen?
Hur som helst har jag gått upp 5 hekto denna veckan, och väger nu 77,2. Det är absolut inte farligt och ett av mina minsta bekymmer just nu, men jag måste stanna på sidan och skriva in mina nått, så att jag inte går upp 6 kilo på 6 månader nu. Tycker om er medmänniskor och tack för att ni finns här för mig!!!

Kommentarer

 • 6 Jul 2010 10:53
  Vilken jobbig tid du går igenom nu. Jag har den erfarenheten att det är kvinnor som ofta ta initiativ till att gå skilda vägar men att männen ofta går in i ett förhållande rätt fort efter en separation. förstår att det känns mycket jobbigt för dig att han vill gå vidare så fort efter er skilsmässa. Hoppas du får kraft och att du ser ljuset i tunneln! Stor peppkram
 • 6 Jul 2010 12:05
  GE INTE UPP VÄNNEN!! Du ska se att när du minst anar så hittar du någon som är rätt för dig! Men jag tycker att du har rätt inställning..bygg upp ditt självförtroende och börja älska dig själv för den du är! Och barnen kommer att klara sig ska du se..Jag vet själv vad jag pratar om ,skilde när mina barn var 9år,6år och 1 år gamla och idag är dom stora och starka individer...Det är inte lätt jobb..men det går och sen till den här mannen ..så försök att se det för vad det är..inte värd dina tårar..svaghet..kan visa sig på många sätt och att gå på date..är bara ännu ett sätt att få dig att reagera..låt han göra sina misstag och lev ditt liv!!
 • 6 Jul 2010 19:47
  Bgitta
  Jag tror man måste vara ganska svag om man efter ett långt förhållande känner behov att ett nytt förhållande för att få bekräftelse i stället för att försöka hitta sig själv och bygga upp en bra relation till sina barn. Du kommer att klara dig fint, men det tar sin tid att hitta sig själv igen efter en lång tvåsamhet. Peppkramar till dig

Logga in för att skriva en kommentar.