icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
28 November 2010 18:42

Nu är de hemma!


Mina älsklingar är hemma och jag är såå nöjd med det. Nu känns det som det skall!!! I och för sig så glor de på tv och jag tvättar deras kläder, men ändå.... Det har börjat snöa igen och jag gjorde dagens goda gärning på sista promenaden. Hittade en hund som tillhör en familj i området. De blev glada när jag tog hem honom till dem. Glädjande nog så är det inte riktigt lika kallt ute som det var i går. Det är alltid något. Kram på er medmänniskor!

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.