icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
5 February 2011 10:02
2

Nollad!

Jag känner mig sådan... Helt likgiltig och tom. Denna jävla skilsmässan tar aldrig slut känns det som. Just nu blir jag utpressad av mitt ex att betala honom n massa pengar för att slippa få hans bilar på halsen, som jag aldrig velat ha, och som han nu inte heller vill ha, för de är svårsålda. Nähä! Pucko! Det är väl inte så svårt att köpa vanliga familjebilar, men mej då, det skall vara samlarobjekt, för det skall vara så jäkla märkvärdigt.... Jag visste inte att det fanns en svart marknad i skilsmässor, han kommer nog få sitt straff vad det lider.... Jag går inte upp i vikt, men inte ner heller, jag vet inte om jag ens känner något för det, jag känner ingenting när jag inte har barnen, bara gråter och gråter. Har varit så i 7 månader nu.... Jag vill ta tag i mitt liv - men orkar inte... Kram på er medmännikor!

Kommentarer

  • 5 Feb 2011 10:50
    Hej Låter som en extremt tuff period i livet! Men så kommer det inte alltid att vara! När jag har varit så deppig som du, brukar jag skriva. Jag skriver om allt i ett vanligt kollegieblock. Det kan vara hur elaka saker som helst eller annat som måste komma ut. Under vissa perioder har det blivit många block på hög, men det lättar ändå lite. Du är ju en viktig person för andra i din familj utom din ex, så för dom måste du finnas. Även om du inte själv ser din betydelse för dem just nu, måste det vara din drivkraft! Häng i och snart blir saker lite bättre! Kram!!!
  • 6 Feb 2011 22:50
    Tänker på dig, och skickar några stöttande kramar.

Logga in för att skriva en kommentar.