icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
27 november 2010 21:51
1

lördag kväll

Är bakfull sedan igår, ledsen över att jag saknar barnen och närhet av att vara två. Jag är riktigt nöjd med att det inte är mitt ex jag skall vara i tvåsamhet med mer, men jag var ute och träffade en man igår som jag träffade för två helger sedan. Vaknade upp med honom i morse och det var såå mysigt att få beröring. Det var då det slog mig att jag saknar beröring!!! Tänk vad viktigt det är! Därför har jag varit riktigt låg idag och gråtit en del, dels över det, dels över att jag saknar barnen. Mitt matintag idag har bestått av ett lager med alladin, 3 oliver, lite salami och brieost. Jag går ner i vikt, sakta men säkert. Vem vet jag kanske någon gång igen väger 70 kg..... Kram på er medmänniskor!

Kommentarer

  • 28 nov 2010 09:48
    kentewa
    vad roligt att du hittat en ny hoppas det är någon du verkligen vill ha. Duktigt att du fixat så många kilo. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.