icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
23 July 2010 23:26
3

Ganska nedstämd


Har kommit hem från några underbara dagar i danmark, ja så underbara som de kan vara i min livssituation. Jag har haft det trevligt med barnen, men jag märker att de är ledsna för skiljsmässan. Den yngste vill inte prata om det och det är jobbigt för jag vet inte om han bearbetar detta alls. JAg lämnade över dem till min man idag ochpolken var ledsen kunde jag märka, men han visar inte det. Dottern ville åka till sin pappa, och jag är ledsen för jag vet att de måste tänka på att göra honom till viljes. Själv har jag varit och grillat med min kompis som jag bara träffar en gång per år, och det var lika underbart som vanligt att träffa henne, men nu när jag stängt om mig i min tysta vra så vill jag bara gråta, och det gör jag nu. God natt på er medmänniskor!

Kommentarer

 • 24 Jul 2010 09:44
  Jag förstår att du har det jobbigt just nu, men försök att inte stänga in dig utan umgås med dina vänner och dina barn. Att sonen är ledsen är ju klart, men allt går vidare. Han kommer att bearbeta men på sitt sätt. Så ge honom tid. Tänker på dig! Pepp-kramar!!
 • 24 Jul 2010 10:22
  barn bearbetar på olika sätt så han klarar nog det på sitt sätt.. umgås med dina vänner när du är barnledig så går tiden fortare.. pepp till dig
 • 1 Aug 2010 21:34
  kentewa
  Hoppas du inte gräver ner dig för mycket. Du har det jobbigt, men gör det bästa du kan av situationen. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.