icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
29 August 2010 10:09
1

500 000 steg!


Det är vad dottern och jag gemensamt skall sträva efter, så att vi (hon) skall röra sig mer. Detta kommer vi att uppnå ungefär var fjärde vecka och då blir belöningen simmhall eller bio. Detta blev en bra morot för henne och nu vill sonen också ha en stegräknare..... Det är bara positivt! Nu skall jag upp på vinden och röja, för jag har fått några barnfria timmar. Vi hörs!

Kommentarer

  • 29 Aug 2010 17:14
    Vilket bra sätt att röra på sig, med stegsamlande och sedan en fin belöning. Kanske bra att även sonen har en stegräknare så hon inte känner sig "utanför". Ha det bra. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.