icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag är en underbar kvinna med en underbar och kurvig kropp, den kurvar sig lite väl mycket när jag sitter ner.... men jag är på väg mot 73 kg. Jag börjar gilla min kropp och är inte så besvärad av den längre. Vågen pendlar mellan 74-75 kg. Jag vill ner till 70.... men det är inte så viktigt, viktigare är att jag hittar mig själv och glädjen!
18 augusti 2010 22:12
1

1735 kcal


det var länge sedan jag skrev in min mat, faktiskt inte på hela sommaren, och jag har inte tid nu heller, men jag skall försöka skapa mig den tiden. Jag håller på för fullt med att tömma huset på bröte som vi samlat på oss under 10 år, och mycket skit är det.... om jag har råd att behålla huset  så kommer jag att få plats med många saker, om jag skulle få råd att köpa några. Det skall bli intressant att få gjort en bodelning så att man kan få en klar bild över läget, debit och kredit.... Barnen vill ju bo kvar och jag vill ha lugna trygga barn, och om jag kan bidra med att behålla huset så är jag nöjd, annars vet jag att jag kan ge dem ett gott liv i lägenhet också, men då byts kompisar och lärare ut..... Den som lever få se. Hur som helst så vet jag att min kalorigräns vida överskrids var dag,but what a heck!

Kommentarer

  • 19 aug 2010 06:52
    Att tänka på kalorierna i tänkande på allt annat är inte lätt. Gör det andra först och koncentrera dig mer på kalorierna när du är klar med det andra. Ha det bra. Kram

Logga in för att skriva en kommentar.