icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
16 januari 2012 08:25

yes vad bra:)

Vägde mig i går och då visade de sig att jag har gått ner nu 1,4kg på en vecka....vad glad och lycklig jag blir...men jag har kämpat åxå tränat varenda en dag. Idag har jag tänkt fara till gymmet och köra ett bodypumppass, så jag hopps snöfallet minskar kör int in till stan om de fortsätter snöa på detta vis. Kommer att hända massor denna vecka.Idag kanske gymmet, torsdag träna med pt och arbetsintervju, fredag simma och på lördag reser vi till fasta finland far då till min systerdotter till Pargas och på söndag till Åbo på hundutställning och kommer tillbaka till Åland med nattbåten...Den helgen blir de nog ingen träning så jag hoppas maten fungerar någorlunda bra...Man får väl träna lite extra den här veckan och nästa vecka

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.