icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
HĂ€lsa, mat,livsstil.
4 februari 2018 08:20
3

Vintern Àr tillbaka

Godmorgon😉

Sista dagen pÄ veckan. Har som sagt varit en riktigt dÄlig vecka. Jag har nÄgon sorts förbannelse över mig och det mesta gÄr fel. Inte alltid men ofta. KÀnner mig riktigt misslyckad. Har som sagt som det kÀnns nu inte haft sÄ mycket tur hÀr i livet och inte heller fÄtt uppleva sÄ mÄnga roliga stunder. Det mesta kÀnns som om det finns nÄgon form av förbannelse med trÄkigheter över mig. NÄ ja slut gnÀllt nu. Vintern Àr tillbaka, lite snö pÄ marken och -6 grader, ganska lagom i mitt tycke. Jag vill inte ha kallare och inte mera snö. Ha en bra dag och ta hand om er. Kram!

832e1f43-5a4c-4193-a8c3-68278f5167b9.jpg

Kommentarer

 • 4 feb 2018 10:26
  ulla165

  Pepp!

 • 4 feb 2018 10:31

  Jag vet ju inte vad du har för sysselsÀttning. Arbetande, arbetslös, pensionÀr, miljonÀr eller bara mÀnniska.

  Jag hade ibland under yngre dar liknande kĂ€nsla som du beskriver. Tog tag i mig sjĂ€lv. TĂ€nkte "sĂ€tt igĂ„ng, styr ditt liv. Bytte "Åkriktning" sĂ„ att sĂ€ga. SmĂ„ förĂ€ndringar i yttre omstĂ€ndigheter kan leda till stora förĂ€ndringar i ens sĂ€tt att tĂ€nka och vara.

  Ta nu hand om dig sjÀlv. yes

   

 • 5 feb 2018 09:13
  liliten

  Pepp yes

Logga in för att skriva en kommentar.