icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
6 augusti 2019 04:56
3

Värsta dagen på året

Godmorgon😉

Hoppas ni har sovit gott.? Det har inte jag. Har sovit, vaknat, sovit och vaknat och där emellan drömt konstiga drömmar. Skall nämligen till tandläkaren idag och det är det värsta jag vet. Har sådan skräck och obehag att gå dit så jag nästan struntar i att gå. Därför går jag inte varje år. Har ni några råd och tips på hur man får mindre tandläkarskräck. Tacksam för råd och tips. Ha de bra. Kram!

Gillar

Kommentarer

 • 6 aug 2019 07:16

  Det enda råd jag kan komma på är att skaffa en tandläkare som förstår det här med tandläkarskräck.

   

 • 6 aug 2019 07:57

  Håller med ovanstående . Min man har med jordens skräck men fick en förstående tandläkare som han tillslut vågade lita på . Dock fick han stesolid innan besök men det hjälpte :) 

  lycka till idag  

 • 6 aug 2019 09:25
  pralin

  som sagt gäller hitta nån som förstår.   Jag har inte  några  problem med tanläkare,har  nog inga  problem med  nåt gällande  läkare,  Men  allt har gått  bra  hittentills.  Ta ett djupt andetag heart

Logga in för att skriva en kommentar.