icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
24 June 2018 10:05
3

Vågar inte

Hej😉

Hoppas ni har haft en bra midsommarhelg. Här har det varit lungt och skönt. Laddat inför sista veckan jobb innan semester. Skall jobba heltid och vicka kocken, som gått på semester. Vickar kocken lite nu och då. Kul med omväxling. Har fått en hel del uppröjt både i sovrummet och blivande vardagsrum. Men finns en hel del kvar. Har många drömmar som jag vill få uppfyllda, men vågar inte ta tag i det. För jag är så fruktansvärt rädd för vad folk skall tycka. TÄNK om ingen gillar det. Har så fruktansvärt dåligt självförtroende och dålig självkänsla. Blir så himla nervös när jag skall göra nya saker, träffa folk och så vidare. Skulle vilja börja föreläsa om mobbning och om mat- och sockerberoende, skriva böcker m.m. skriver ju redan på bloggen alltså www.nowisthetimeimittliv.wordpress.com Har inte heller där fått så många läsare. Men kämpar på ändå. Vet inte riktigt vad jag skall göra för att folk skall tycka om det jag gör. Tänkte faktiskt börja snart med att laga lättare nyttiga saker man kan laga till frukost, mellanmål och kvällsmål. Tänkte nu att jag börjar lite smått filma nu under min semester utomhus. Och lägger upp på Youtube. Vet inte om folk kommer att gilla det. Men man måste ju pröva innan man vet. Antingen går det bra heller åt h** vete.  Har ju inget att vinna om man inte prövar. Men är så sjukt nervös för vad folk skall tycka. Ha en fin dag. Kram!

e9041377-ee33-49e1-980d-a52e37810a35.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 24 Jun 2018 10:22
  gittan52

  Ett sätt att få mera läsare på sin blogg, om man vill ha det, tror jag är att själv läsa och kommentera andra bloggar.

  Jag tror att det viktigaste är att du själv tycker om det du gör, för om vi ska ändra på oss för att vara alla andra till lags så blir det inte bra.

 • 24 Jun 2018 13:30

  Men gulliga Nowis! Nu ska du få en ny läsare i mig! Du skriver bra, så är det bara.

  Gör dig själv en stor tjänst! Strunta i vad jag / vi tycker- gör vad du själv mår gott av oavsett om det är en person som gillar det eller hela världen! Ska du försörja dig på vad du gör ( som du själv gillar) hamnar du i en stor familj med konstnärer, författare som får kämpa men som följer sina hjärtan!

  Så låt denna sommar bli ett avstamp för nya tankar som- det här har jag gjort, det är mitt val som jag står för och mår bra av. Du kommet få ett ” flow and glow” och du vet ju ... vi på MD gillar dig redan och resten av världen väntar på dig!

  Heja heja dig !!!💪🏼❤️💪🏼❤️💪🏼❤️

 • 24 Jun 2018 13:49

  Tack för gulliga kommentarer 😍♥️

Logga in för att skriva en kommentar.