icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
30 juni 2020 05:33
2

Träning trots värmen

Godmorgon😉

Får nog skämmas lite, då jag varit dålig på att uppdatera här på bloggen. Tappade lusten liksom med allt ett tag på grund av viruset. Men nu är jag på gång igen👍 jobbar sista veckan nu innan 4veckors semester❤ Så himla behövligt då hela våren har varit lite kaosartad. Nu har vi haft några veckor med sol och värme och nu sista veckan med temperaturer över 30 grader. Då tänker man jag vill ju inte vara innomhus och träna🤔 och för det andra lite för varmt att träna. Nej jag har kommit på den perfekta träningen i värmen. Kör vattengympa i poolen och så köpte jag mig en uppblåsbar roddbåt, så nu kör jag också rodd och kan simma emellanåt. Perfekt i värmen. Så nu håller jag i träbingen även fast det är varmt. Skulle aldrig ha gjort så förut, utan då skulle jag ha struntat i träningen och sagt att det är för varmt att träna. Är super nöjd att jag nu prioriterar min träning. Och kosten fungerar bra. Man vill ju unna sig en glass då och då i värmen och det kan man. Finns proteinglass, magnums glass men no add suger eller noccos isglass. Finns ju hur mycket alternativ till drt vanliga om man vill äta nyttigt. Ni får ha en bra dag  måste nu åka på jobb. Kramd30f5561-e177-44b8-8291-833a4fa75c6f.jpgd99166d1-0d75-475b-ac74-15cb33d107b9.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 30 jun 2020 07:13
  Bella50

  Först tänkte jag...roddbåt i DEN poolen !!! 😲😮

  Ha.haaa...😅  lite "trög" så här på morgonkvisten.

  Härligt att du hittat din träning.👏👏

 • 30 jun 2020 09:56
  Jessand

  Vattengympa kanske man kan köra i vår pool , bra ide...simning krävs sådana gummiband el att vi hade skaffat en sån  jetstream ( vilket vi snålade med) men ett vattengympapass skulle kanske funka.

  Härligt att du får till bra träningsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.