icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
21 april 2018 12:24
2

Socketsug

Hej på er😉

I går var det riktigt varmt ute +18 grader och vår på riktigt. Idag kallare och blåsigare än i går, men solen skiner😎  Var och hämta broschyr med kök. Så nu är planeringen i full gång. Har nu bestämt oss för Ballingslöv kök. Och så tar vi hela paket. Allt från ritning och planering till montering. Spännande. Äter ju några kosttillskott och dom skall minska på sötsuget och det har dom gjort också. Köpte en påse med sötsaker i går. Åt bara lite grann och vår nöjd. Förut skulle jag ha ätit upp hela påsen. Tog lite till kaffet idag och sen tyckte jag det blev för sött. Skulle aldrig ha hänt innan jag började med kosttillskotten. Det är ju jätte bra att man märker skillnad👍👍👍 Ha en fin dag. Kram!

ae58978f-a3b6-446a-acfc-c6b43032b122.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 21 apr 2018 16:50

  Skönt att du märker positiv skilland av dina kosttillskott !

  Snart kanske sötsuget är helt borta !

 • 21 apr 2018 18:55

  Riktigt kul med köksrenovering! Det blir så stor skillnad! Vi bytte kök för 5 år sedan ( det gamla var 40 år och väldigt slitet) och jag gläder mig fortfarande över att det blev så bra på alla vis. Mest glad är jag över vår sk Cooker, en extrakran vid diskhon som ger 100 C vatten och är en energivinst på sikt.

  Wow , att du klarade bromsa godisätandet innan det var slut... hag hade helt klart fortsatt tills botten syntes helt. Däremot har sötsuget dämpats/ borta på LCHF maten.

  Önskar dig en skön lördagkväll☀️

Logga in för att skriva en kommentar.