icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
23 september 2017 06:30
3

Resa

Nu då man är sjuk och ligger och vilar i soffan, börjar man fundera på nästa resa🏖⛱ Men det finns ju hur mycket som helst. Nu tänkte jag fråga er som följer mig på bloggen vad ni har för favorit resemål till Grekland. Vi har bestämt oss för Grekland, men kan inte bestämma vart. Tack på förhand. Kram!

Gillar

Kommentarer

 • 23 sep 2017 09:48
  valnöten

  Har bara varit i Greklad en gång. Då reste jag och en kompis via Rhodos och färja till ön Naxos. Den grönaste ön där. Inte för att det är såå mycket växtlighet men ojoj vad många blomkrukor som hela (huvud)staden som också heter Naxos hade. Väldigt trevligt ställe. Klassiska vita byggnader på en kulle. Minns att vi åt kvällsmat till levande musik uppe på kullen och hade fantastisk vy över staden och havet. Om ni ska resa längre tid kanske ni hinner se fler öar till och med.

  hälsningar, Valnöten

 • 23 sep 2017 23:48
  gasten

  Har varit på Rhodos  en gång och flera gånger på Kreta. 

  Min favorit är Kreta och områdena nära staden Chania. Det är så mysigt i gränderna i Chania med mysiga små restauranger, är ju väldigt gammal bebyggelse där. 

  Nu var det några år sedan jag var där. 

 • 24 sep 2017 05:36

  Har varit på Rohdos och på Kreta, inte Chania utan Rethymnon. Gillade båda. Men nu tror jag vi skall åka till zakynthos⛱😎

Logga in för att skriva en kommentar.