icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
13 april 2018 06:42
1

På G

Godmorgon😉

I går blev jag gammelmoster för fjärde gången till en tjej. Och jag är inte ens 40 fyllda. Börjar känna mig gammal. Känns som man inte fått så mycket gjort i livet. Börjar få en liten 40års kris😥🤔 I morse hade jag klockan att ringa lite tidigare än vanligt, för att hinna träna innan jobbet och det blev styrketräning 20 minuter. Så nu är jag på gång på riktigt och det är så himla kul. Träningen jag gjorde var:

 • Tåhävningar 
 • Knäböjar 
 • Stående rodd med viktplatta 5kg
 • Axelpressar med viktplatta 5kg
 • Triceps bakom nacke med viktplatta 5kg
 • Rulla höften 

Ni får ha en bra dag. Kram! 

Gillar

Kommentarer

 • 13 apr 2018 08:41
  aregnisw

  Grattis till gammelmormor och du är ju inte gammal väl men visst man kan ha lite kriser vid olika åldrar det hör nog till livet det du ha en bra dag du med yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.