icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
19 juli 2017 05:35
4

Orättvist

Visst är det här livet ganska orättvist😢 Vissa kan ät mycket och precis vad de vill utan några som helst problem. Endel vad jag vet äter ganska onyttigt ofta, men syns det, nej! Och jag bara luktar på mat så går jag typ upp ett kilo😬 Jag kommer hela mitt liv att måste tänka på hur jag äter och att jag måste träna. En sak som är svårt för mig är då man åker på semester, tycker det är svårt att hitta alternativ. Finns ofta av det onyttigare slaget. Nu vill jag veta hur ni gör då ni åker på semester? Med mat och träning? Tack på förhand☀️😎 Kram!

Kommentarer

 • 19 jul 2017 08:25
  lflickan

  Visst kan det kännas jobbigt när andra verkar kunna äta vad som helst. Men det kan ju vara så att de äter helt annorlunda när inte folk är med. :)

  Angående hur man kan tänka på semestern. Jag har semester nu men är hemma så det är ingen skillnad men åker jag iväg försöker jag tänka på att välja det bästa alternativet av det som finns. Skippa inga måltider för gör du det är risken större att du frossar senare och då gärna i onyttigheter. Vad det gäller motionen så är promenader bra och lätt att göra överallt, ett bra sätt att upptäcka nya platser om du är iväg där du inte varit innan.
  Lycka till!

 • 19 jul 2017 08:27
  gittan52

  Konsekvenserna av en eventuell dålig kosthållning kan yttra sig på många sätt, även om det inte syns utanpå.

  Det ska betydligt mer till än att ”bara lukta på mat” för att gå upp i vikt.

  Du har ett bra hjälpmedel här på MD att registrera vad du äter. Då är det lätt att prova sig fram vad som är mest effektivt, antal kalorier, kolhydrater etc.

 • 19 jul 2017 15:23

  Ja men visst är det så, tycker också det kan vara orättvisst. Det ändå som låter rimligt är att dem förmodligen inte ligger på att överskott. Därför går dem inte upp & sen beror det kanske på hur mycket kolhydrater kroppen binder, det blir ju vätska i kroppen sen. Sen tror jag det är som hon ovan säger, man vet inte hur deras kost & träning ser ut när de är själva. 

  & det på semestern beror ju helt på vad det är för semester, ska du tex campa så kan du ju påverka maten själv. ska du utomland så kanske du har all inclusive och där brukar det finns mycket nyttigt i from av sallad och protein. :) Lycka till och ha en go semester. kram 

 • 23 jul 2017 06:56

  Jag vet hur de lever för jag bor ihop med en sådan, som kan äta vad han vill och mycket. Men inte gå upp nämnvärt😬

Logga in för att skriva en kommentar.