icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
7 augusti 2019 04:23
3

Ont

Godmorgon😉

Lite öm i tänderna efter gårdagens tandläkar besök. Hon tog bort tandsten med någon maskin. Gjorde så j***a ont att tårarna bara kom. Överkäken gick lite bättre än nedre. Den nedre fick hon inte göra med maskin utan fick skrapa förhand. Fick ligga och lida i stolen i typ en timme. Var helt skakig och svettig efteråt.  Och öm i tänderna är jag idag. Nu äe det färdigt för denna gång. Hon ville att jag skulle komma tillbaka om ett år. Hon lovade skicka en kallelse om ett år. Så nu är årets värsta dag över för denna gång. Ha de bra. Kram!

Kommentarer

 • 7 aug 2019 07:05

  Att ta bort tandsten håller jag med är fruktansvärt även om de använder ultraljud. Efter varje gång så tänker jag att nu ska jag bli bättre med att använda tandtråd, men nix det lyckas jag inte med. 

  Nästa gång fråga om de har bedövningl. Jag har för mig att det ska finnas en speciell gel som används just vid tandstensborttagning.

 • 8 aug 2019 11:57
  koppen

  Min tandhygienist har en sorts bedövningsspray som jag tycker fungerar bra. Ring och fråga om det inför nästa gång, så kanske du kan slippa lite oro också.

 • 8 aug 2019 12:05

  Tack för tipset 

Logga in för att skriva en kommentar.