icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
HĂ€lsa, mat,livsstil.
1 april 2019 06:07
1

Ny vecka med nya utmaningar och möjligheter

Godmorgon😉

Har just Ă€tit frukost, som blev en majskaka, kvarg och kaffe. SĂ„ nu Ă€r man redo för en ny dag. Är sĂ„ himla glad att jag inte blev förkyld, efter trĂ€ningen i lördags. Skönt med lite trĂ€ningsvĂ€rk. Nu hoppas jag bara att jag slipper förkylningar sĂ„ jag kan fĂ„ in trĂ€ningen regelbundet. Började förra veckan med en gĂ„ng. Skall försöka fĂ„ in tvĂ„ gĂ„nger denna vecka. Men blir det bara en gĂ„ng sĂ„ Ă€r det bĂ€ttre Ă€n ingen gĂ„ng alls. SĂ„ himla skönt nu dĂ„ det Ă€r sĂ„ mycket lĂ€ngre ljust pĂ„ kvĂ€llarna. Man Ă€r inte alls lika trött pĂ„ kvĂ€llen som förut. MĂ€rker stor skillnad efter att vi Ă€ndrade klockan. SĂ„ nu gĂ„r vi mot hĂ€rliga tider. VĂ„ren Ă€r den bĂ€sta tiden. Om 8 veckor gĂ„r man pĂ„ sommarsemester😍. Ha de bra. Kram!

c4f84305-a0d8-48fb-94d5-9cf4195496df.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 1 apr 2019 06:17
  MagganD

  God morgon! 

  Oj! NedrÀkning till semestern redan?! HÀrligt!

  Jag har fÄtt i mig tvÄ stora glas fettokaffe, vilket jag utan problem stÄr mig pÄ tills det Àr dags för frukost pÄ jobbet halv tio. cheeky Jag har aldrig kunnat kliva frÄn sÀngen till frukostbordet, mÄste vara vaken ett tag först. Men vi Àr alla olika! *ler*

  Skönt med trÀningsvÀrk! yes

  Ha en fortsatt hÀrlig mÄndag!

Logga in för att skriva en kommentar.