icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
1 april 2019 06:07
1

Ny vecka med nya utmaningar och möjligheter

Godmorgon😉

Har just ätit frukost, som blev en majskaka, kvarg och kaffe. Så nu är man redo för en ny dag. Är så himla glad att jag inte blev förkyld, efter träningen i lördags. Skönt med lite träningsvärk. Nu hoppas jag bara att jag slipper förkylningar så jag kan få in träningen regelbundet. Började förra veckan med en gång. Skall försöka få in två gånger denna vecka. Men blir det bara en gång så är det bättre än ingen gång alls. Så himla skönt nu då det är så mycket längre ljust på kvällarna. Man är inte alls lika trött på kvällen som förut. Märker stor skillnad efter att vi ändrade klockan. Så nu går vi mot härliga tider. Våren är den bästa tiden. Om 8 veckor går man på sommarsemester😍. Ha de bra. Kram!

c4f84305-a0d8-48fb-94d5-9cf4195496df.jpg

Gillar

Kommentarer

 • 1 apr 2019 06:17

  God morgon! 

  Oj! Nedräkning till semestern redan?! Härligt!

  Jag har fått i mig två stora glas fettokaffe, vilket jag utan problem står mig på tills det är dags för frukost på jobbet halv tio. cheeky Jag har aldrig kunnat kliva från sängen till frukostbordet, måste vara vaken ett tag först. Men vi är alla olika! *ler*

  Skönt med träningsvärk! yes

  Ha en fortsatt härlig måndag!

Logga in för att skriva en kommentar.