icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
21 mars 2021 06:41
1

Motionskamp och vad jag äter på en dag

Hej!

Vi har en motions kamp på jobbet😁 Man får kryssa i dom dagar man tränat 30 min. För min del har drt gått över förväntan. Har tränat nu 19 dagar av 20, super bra 😍 Har som rutin, gör att få det gjort så stiger jag upp tidigare och tränar 30 minuter innan jobbet. Annars blir det inte av. Har märkt en enorm skillnad på min kropp, den har förändrats nu massor på det senaste halvåret 😘 Hur kul som helst. Maten löper på bra, visst unnar jag mig något gott ibland som i fredags orkade jag inte gixa middag, då det blev hämtmat, pizza. Men till vardags blir det lunch/middag: kyckling, nötfärs eller torsk med frysta grönsaker, avokado och till det potatis eller ris. Ibland kan jag ta bönpasta. Vill jag ha sås blir det light kokosmjölk på kyckling eller kall sås på turkisk yoghurt. Frukost: havregrynsgröt med casein, och hallon och kaffe till eller kvarg med jordnötssmör och osötad myssli. Mellis: kvag med jordnötssmör och kaffe till eller friggs kakor havssalt och chiafrö. Dricker vatten eller zeroh saft. Ibland blir det en nocco eller Celsius. Om jag har stressigt kan det hända att det blir en frukt till mellis om äpple, ibland också på förmiddagen som mellis om jag är hungrig. Så ser ungefär mina dagar ut. Kram!

Gillar

Kommentarer

  • 21 mar 2021 07:27
    Bella50

    Så måste jag också tänka om motion...lika bra att göra det direkt.

    Härligt yes

Logga in för att skriva en kommentar.