icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
13 augusti 2017 06:27
3

Ledsen

Vet att jag inte borde vara så orolig och ledsen, men kan inte hjälpa att jag är en känslomässig människa som har lätt för att 😢😭 våran ena kisse har varit borta nu 4 dygn och jag vet att hon alltid en gång per sommar går i väg och brukar stanna borta en vecka, men ändå😭 Sover också lite oroligt. Blir nog en sändare på katt när hon kommer tillbaka. Så man kall hålla koll på henne. 

Var så sugen på chips, men nej skall inte äta sådant och istället lagade jag grönkålschips😋 Lagar ofta smoothies till frukost, gott, mättande, lätt att inta och lätt att göra dagen innan och ha färdigt i kylen och idag blev det smoothies med 

 • Piel de sapo melon
 • mango
 • vatten
 • färsk mynta

I går blev det att skörda lite av det jag odlat😄 Nu har jag spenat och persilja i frysen. Bra att ha i vinter. Kommer även att få massor med tomater, har en hel del gröna i växthuset. Ha en bra dag. Kram!

 

Gillar

Kommentarer

 • 13 aug 2017 07:16

  Katten har nog som du säger bara gått iväg på sin årliga semester. Hoppas hon kommer hem snart. Gott med smoothies och egenodlade grönsaker. Ha en skön söndag! 

 • 13 aug 2017 07:38
  Bella50

  Visst oroar man sig för pissarna...men dom är egensinniga och kan ligga och trycka i dagar.

  Extra oroligt är det om de blivit skadade...som vår Elsa nyligen. Då hade hon varit borta i c:a 4 dygn...vilket är länge för henne. Kom hem och hade varit i nån konfrontation...med vad , vet ingen ?  Mår dock bra igen. Ligger mest inne och läker sina sår.

  Den äldsta var en gång borta i 7 veckor...då hade vi inte mycket hopp kvar...men hon dök upp avmagrad men oskadd. 

  Hoppas hon kommer hem snart 👍

 • 13 aug 2017 08:02

  Det där känner jag igen. Vår hona var en gång borta i nästan 3 veckor när vi var på landet. Någon dag innan det var dags att packa och åka hem så dök hon upp avmagrad och full med fästingar. Samtidigt försvann även en annan katt ute på landet, den kom aldrig tillbaka vad vi vet. Vår hona lägger sig bara och väntar om hon blir inlåst någonstans och jamar inte för att säga till att hon vill ut. En gång råkade jag stänga in henne i klädkamamren hemma. Jag saknade henne ungefär 3 dygn tills jag en dag hörde att något ramlade ner i klädkammaren, och där satt hon. Vi vågar knappt stänga förråden. 
  Vi har hemma också två grannkatter som kommer in och äter och sover. Den ena har adopterat oss fullständigt och det vet ägaren. De har fler katter och en hundkennel.... Den andra som är rätt ny har jag gått hem med katten några gånger och presenterat mig för ägaren. Bara så de vet var katten kan hålla hus om de saknar den.

  Din katt kan ju ha gått hem till någon familj och tagit in på bed & breakfast.

Logga in för att skriva en kommentar.