icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
8 oktober 2018 20:35
2

Läkare

Godkväll😉

Åter sjukskriven, nu tre dagar till för min förkylning. Läkaren trodde på astma då jag berättade om mina hostatacker och att hostan håller i sig länge. Så nu skall jag ta två puffar morgon och kväll. Hoppas det hjälper. Är så himla trött på min hosta. Är ju så trött då jag sovit så dåligt många nätter. Vill bli frisk nu. Skall snart kolla på biggest loser vip. Ha en fin kväll. Kram!

cfd6f9bf-f347-46b7-b568-47e15a2c0feb.jpg

Kommentarer

 • 8 okt 2018 20:56

  Krya på dig!

 • 9 okt 2018 07:47

  Hej Nowiss, jag vet inte om jag ska skriva att jag hoppas astmamedicinen hjälper. Jag hoppas nog  faktiskt attdet inte är astma, utan ” bara” din övervikt som är problemet bakom hostan. Så var det för mig i alla fall. Jag tog astmamedicin ett helt år, innan en annan läkare upptäckte att min natthosta berodde på reflux och irritation runt matstrupen i halsen. Jag hostade mest när jag låg ner, men fick ickså attacker när jag åt. Hosta efter förkylningar höll i sig i veckor och månader. Magsyra läckte upp genom magmunnen, jag tror pga trycket från allt invändigt fett. Det där sista om fettet är min egen analys, för ingen läkare har någonsin sagt att min hosta skulle försvinna om jag gick ner i vikt. Men det har den gjort. 

  Idag hostar jag nästan aldrig. Mitt midjemått har gått ner från 106 till 80. Jag önskar dig lycka till med viktminskningen av hela mitt hjärta, för jag vet hur hemskt det är att inte kunna sova för att man hostar hela tiden. 

  Om du vill jämföra andra problem jag hade pga övervikten så läs gärna det här blogginlägget från 31 december 2017: Dag 6. Saker jag hatar med att vara tjock.

  Peppkram!

Logga in för att skriva en kommentar.