icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
20 October 2019 07:29
4

Kämpar och kämpar

Godmorgon😉

Vet inte riktigt om det är så god morgon här. Vägning igen som vanligt på söndag☹😢 Blev grymt besviken idag. Vikten var +-0 och som jag kämpat med både maten och träningen. Visst var det lite förändringar, fett% ner med 2% och vicerallt fett ner 1 steg. Borde ju vara nöjd, men inte. Efter förra gången då siffran var så bra på vikten, så är jag sjukt besviken över dagens resultat. Måste kämpa ännu hårdare. Träna ännu mer. Denna vecka har jag tränat 4 gånger och det är ju antagligen för lite. Hoppas ni har det bra och så hörs vi snart igen. Kram!

efc8caf8-9a52-4ae2-b23e-80709e0a971e.jpg

Kommentarer

 • 20 Oct 2019 08:02
  Bella50

  Inte bra med stressen heller...men det vet du nog.

  Ta ett djupt andetag...du vet ju att du skött dig...vad kroppen levererar och inte...är en gåta.

  Fortsätt på din inslagna väg...det vänder.

  Pepp 👍

 • 20 Oct 2019 08:12
  pralin

  här  varken äter  rätt eller  motion, men  endå  går jag  ner (inte jätte mycket  men  endå) Tror att jag  mår  så  dåligt i allt  så  därför. Ha  en  bra  söndag

 • 20 Oct 2019 09:08
  BeritL

  Lita på att du gjort rätt val och bli inte fixerad på vad vågen säger. Fokusera på dina framsteg med mat och motion i stället och tro på att viktnedgången kommer. Det är så lätt att se kortsiktigt, jag vet, jag har fallit dit pga av det flera gången och det slutade med att jag vägde 150kg. När jag beslutade mig för att ha ett annat fokus, mitt blodsocker, så blev resultatet annorlunda. 

  Du vet att du är på rätt väg så var stolt över det! 

   

 • 23 Oct 2019 12:03

  Tack för alla fina ord

Logga in för att skriva en kommentar.