icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
1 maj 2016 05:14
1

Helgmys och vägning

wink Godmorgon!

Söndag och det betyder vägning. Allt som är - är toppen. Hade inte så stora förhoppningar inför vägningen. Vad glad  jag blevsmiley vågen visade -300g. Man skall ju skynda långsamt när det gäller viktminskning. I fredags när jag var och helghandlade så kan jag vara stolt över mig. Istället för chips så köpte jag nötter och istället för sötsaker så köpte jag torkade jordgubbsflarn. Så jag kan med gott samvete klappa mig på axeln i dag och säga att jag är duktig👏🏻

Gillar

Kommentarer

  • 1 maj 2016 08:02
    Bella50

    Grattis 👍 Bra val i butiken...men dock ett varnande finger för både nötter och torkad frukt i stora mängder.

    Innehåller många kalorier och kolhydrater...om det är din metod ? 

     Ursäkta , om jag tog bort lite glädje...men vill inget illa med det. Pepp 👍

Logga in för att skriva en kommentar.