icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
2 januari 2014 06:55
1

God fortsättning

God fortsättning på det nya året. Hoppas ditt år börjat lite bättre än mitt. Idag fyller gubbens farmor 91 år och vi firade i går. Hon har beställt en smörgåstårta av mig. Och så hade hon en gräddtårta åxå. Så i går blev det det onyttiga linjen och inte orkade jag träna heller. Var ju så grått och trist hela dagen. Idag blir igen en grå och regnig dag. Så mörkt hela tiden så nu har man en period med lite ork. Vad görni för att orka med den gråa och trista tiden?Jag längtar efter våren. Hoppas att detta år blir mitt nya hälsosammare liv och det onyttiga lämnar jag bakom mig. Men en bra sak jag gjorde i går var att jag beställde hem några tränings DVD:n. Nu detta år alltså 2014 skall bli MITT år, jag skall göra det jag vill och på mitt sätt och strunta i vad andra tycker, något jag haft svårt med men i år skall jag inte fundera vad tycker andra? Nej nu är det fokus på mig och ingen annan. Klart att jag även skall gör en massa andra roliga saker åxå. Vi hörs emellan

Kommentarer

  • 2 jan 2014 07:27
    Låter som om du är helt inne på rätt spår! /Mirre

Logga in för att skriva en kommentar.