icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
31 March 2024 06:50

Glad påsk

Glad påsk på er alla. 

Njuter av lite långledigt. Var på gymmet i torsdags och tränade med pt. Gjorde pb i benpressen på 115kg💪så stark är man men det syns inte. Säger som en bekant inom träning sa till mig för många år sedan att jag har dykardräkten på🤣 kämpar på med kosten och är inte så lätt. Vet att jag behöver få in mera vardagsmotion när jag är ledig. Får bra med steg när jag jobbar, men inte när jag är ledig och hemma. Skall plantera mina penséer som jag köpte för någo dag sedan och ställa ut vid trappan. I går hade vi sol och +10 grader. Men idag mulet och betydligt kallare. 

8b043c6e-7ffd-440b-a002-e5c198d49ed9.jpg

Ha det bäst och så hörs vi snart igen. Kram!

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.