icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
HĂ€lsa, mat,livsstil.
2 October 2019 05:20
2

Fysioterapi

Godmorgon😉

Var som sagt pÄ fysioterapi i gÄr. Vad jag har Àr att jag har ont pÄ utsidan av höften och strÄlar ner i benet. Och han sa att jag har skavsÄr pÄ insidan och det jag kan göra nu Àr att stretcha och trÀna upp bÄlen sÄ den blir starkare. Och varför det strÄlar ner i benet Àr att isasmuskeln kommit i klÀm Skall dit pÄ nytt sÄ skall jag fÄ olika övningar att göra. Nu fick jag tre olika stretch övningar. Bara och börja med bÄltrÀning. SÄ det blev ingen sjukskrivning och tur Àr det, dÄ vi har kaos pÄ jobbet. Min fysioterapeut sa ocksÄ att Àr man stressad kÀnner man Ànnu mera smÀrta. Men pÄ fredag har jag iallafall semester, sÄ man fÄr ett förlÀngt veckoslut, med mÀssa pÄ agendan. Ha de bra krsm!

Kommentarer

 • 2 Oct 2019 06:48
  Bella50

  Nu fĂ„r  du lyssna och göra lĂ€xan. 😊

 • 2 Oct 2019 07:05
  LUAL

  Dett dÀr lÄter lite som min tronchanterit, StrÄlar det ner i benet Àven nÀr du ska sova?

  Jag har gÄtt med den i ungefÀr tvÄ Är, trodde först det var en strÀckning. Nu har jag lÀrt mig att jag mÄste ta det lugnt med viss trÀning tills jag har blivit helt bra. Min styrketrÀning Àr anpassad sÄ jag kör mest överkropp. För benen enbart benspark och bencurl i maskin, inga marklyft eller knÀböj. Zumba har jag  haft uppehÄll i flera mÄnader och har nu börjat med enbart ett pass i veckan. Tidigare i Är har jag ocksÄ kört akupunktur och 11 stötvÄgsbehandlingar.

  Mitt rÄd, gör övningarna men ta det försiktigt med annan trÀning som kan reta upp musklerna runt höften tills du kÀnner dig bÀttre. Jag gjorde det inte tidigare utan fortsatte som vanligt med trÀningen.

Logga in för att skriva en kommentar.