icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Hälsa, mat,livsstil.
23 juli 2017 07:09
2

Dag 13

Godmorgon😉 

Hoppas ni mår bra. Här mår jag toppen. Är nu inne på dag 13 och mår fantastiskt😍 Känner att min kropp har fått en liten annan form👏🏻 magen är inte lika stor som innan och är mycket piggare. Orkar göra mera saker😀 Maten är god och varierande och inte så avancerad att laga. Love IT! När folk frågar mig hur jag mår säger jag bra, HAR SLUTAT RÖKA OCH GICK NER 15KG, andra slutar röka och går upp i vikt. Men jag gjorde precis tvärtom😀👏🏻🙂👏🏻 I går blev det 30 minuter vattengympa, gillar verkligen det❤️ Nu skall jag äta frukost som i dag blir tonfisk, kokt ägg och avokado😋 Ha en bra dag. Kram!

Gillar

Kommentarer

  • 23 jul 2017 07:28
    Bella50

    Wow...grattis 👏👍

  • 23 jul 2017 07:55
    lejonell

    Du låter verkligen peppad och full av självförtroende, härligt!! Grattis!!

Logga in för att skriva en kommentar.